Wie is Linda

Levensgenieter en organisatrice puur sang! Met mijn jarenlange ervaring in de incentives- en eventsbranch ben ik uw perfecte partner voor het organiseren van incentives, events, meetings, congressen, sportevenementen, trainingen workshops en MVO-projecten. Ik werk vol passie en enthousiasme. En altijd met een glimlach!

Het is mijn persoonlijke drive om mensen en bedrijven te verbinden met hun persoonlijke dan wel zakelijke doelen. Dit alles realiseren we samen door een unieke incentive, meeting, workshop, evenement of training & coaching. Uw collega's, relaties of vrienden zullen u altijd blijven herinneren door de bijzondere gezamenlijke ervaringen.

Meer weten over mij, klik dan door naar mijn linked-in profiel. Liever persoonlijk kennis maken? Bel of mail mij: linda@lincentives.nl of 0031 (6) 397 65 284